Volkswagen Golf V: etka 7.2

geachte colega's

ik weet dat deze vraag niet echt over auto's gaat maar hoop toch voldoende antwoord te kunnen krijgen

Ik heb eens een vraagje voor mensen die veel aan volkswagen en audi werken en daardoor een onderdelen cd rom aangeschaft hebben van etka.

Overlaast hebben we zo'n onderdelen cd aangekocht op martplaats.nl van het type etka 7.2 en die van de site tecarforum moet komen.

Nu als we die cd rom willen instaleren gaat dat wel maar als hij volledig geinstaleerd is en we willen het etka programma openen dan krijgen we voor durend foutmeldingen en krijgen die zeer moeilijk weg, eenmaal weg en wil het etka programma eindelijk openen dan schakelt hij de computer gewoon uit.

Als ik het probleem aan de verkoper voorlegt dan zegt hij dat hij meer dan voldoende cd rom's ervan verkocht heeft en eigenlijk geen enkel problemen ondervind en allemaal tevreden zijn m.a.w dat het probleem bij mij ligt.

Nu is men vraag zijn er nog colega's die zo'n cd rom aangekocht hebben en de zelfde problemen ondervinden?

alvast bedankt

garage medard

Geplaatst door garage medard (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

M_W (0), 14 jaar geleden

Welke Windows versie heb je ? Etka werkt namelijk niet op Vista of Windows 7

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=M_W]Welke Windows versie heb je ? Etka werkt namelijk niet op Vista of Windows 7[/quote]
Ik heb zelf etka 7.0 die werkt wel met Vista,
welke foutmelding krijgje te zien?

garage medard (0) PRO, 14 jaar geleden

de eerste foutmelding is (error 1005:hard lock - api - fehler nummer . 0) deze fout is direct weg maar de andere 2 niet.

hij is aan up louden maar er word niets ondernomen als je het wil weg klikken dan verschijnt er een andere foutmelding die is kan geen server vinden. als je die weg klikt dan verschijnt de andere terug en dat is zo'n 4 tal keer zo tot het plots verdwijnt.

Zelf hebben we ook etka 7.0 maar het probleem was dat de modelen tot 2007 er op staan. het was wel zeer handig omdat je via chassis nr kon opzoeken en dat was ook zo volgens de verkoper met etka 7.2 wat niet het geval was met etka 7.1.

Maar ja het werkt niet ,daarom mijn vraag zijn er nog collega's in die situatie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.