Volkswagen Golf V: etka 7.2

geachte colega's

ik weet dat deze vraag niet echt over auto's gaat maar hoop toch voldoende antwoord te kunnen krijgen

Ik heb eens een vraagje voor mensen die veel aan volkswagen en audi werken en daardoor een onderdelen cd rom aangeschaft hebben van etka.

Overlaast hebben we zo'n onderdelen cd aangekocht op martplaats.nl van het type etka 7.2 en die van de site tecarforum moet komen.

Nu als we die cd rom willen instaleren gaat dat wel maar als hij volledig geinstaleerd is en we willen het etka programma openen dan krijgen we voor durend foutmeldingen en krijgen die zeer moeilijk weg, eenmaal weg en wil het etka programma eindelijk openen dan schakelt hij de computer gewoon uit.

Als ik het probleem aan de verkoper voorlegt dan zegt hij dat hij meer dan voldoende cd rom's ervan verkocht heeft en eigenlijk geen enkel problemen ondervind en allemaal tevreden zijn m.a.w dat het probleem bij mij ligt.

Nu is men vraag zijn er nog colega's die zo'n cd rom aangekocht hebben en de zelfde problemen ondervinden?

alvast bedankt

garage medard

Geplaatst door garage medard (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

En jij gelooft die verkoper nog? Gewoon geen illegale software kopen op marktplaats en soortgelijke sites.

Passatje (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb laatst ook een cd-rom gekocht via marktplaats van ETOS (vw,audi,skoda en seat onderdelen.). Volledig geinstalleerd op laptop met Vista en daarna sluit de computer niet meer af en moet elke keer met de noodknop uitgezet worden. Daarna het programma van de laptop af gehaald en het probleem was verholpen.
Nee ik koop geen illegale rommel meer van marktplaats.

Groet passatje.

at (10) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb pas de cd van etka van de site tecarforum geinstalleert en geen problemen gehad, je moest m effe omzetten van russisch naar nederlands maar hij draait perfect. En je moet haast wel illegaal kopen want officieel kan je etka niet kopen en het scheelt heel veel uitzoek werk, en je helpt de magazijnmedewerkers er ook nog mee want je kan gewoon de nummers doorgeven.

bvdw (0) PRO, 14 jaar geleden

heb je een mailtje gestuurd.

garage medard (0) PRO, 14 jaar geleden

Alvast bedankt voor de reactie's en bedankt voor het mailtje ga daar eens men licht opsteken.

Het probleem was niet het omzetten naar het nederlands maar de constante foutmeldingen die er kwamen zoals hardlock error 1005 ook als kan de server niet vinden en kan met moeite verwijderd worden en keer het verwijderd was viel de computer volledig uit.

het is zeker niet dat we niet gewoon waren met zo'n programma te werken want we hebben etka 7.0 als 7.1 werkende gehad maar we hadden graag een nieuwere versie gehad omdat daar seat als skoda ook op staan.

Nog een vraagje voor at is het waar zoals de verkopers beweren(van etka 7.2) dat je ook volgens chassis nr. kan gaan selecteren zodat je alle onderdelen gaat gaan selecteren die in de wagen zit(kan zeker bij vw en audi vanaf bouwjaar 2000) want dat was een deel van onze bedoeling want met etka 7.1 kon dat niet meer maar wel bij etka 7.0

at (10) PRO, 14 jaar geleden

Nog niet geprobeert zal maandag wat laten weten als ik op werk ben, was bij mij er niet bij verteld.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=at]En je moet haast wel illegaal kopen want officieel kan je etka niet kopen en het scheelt heel veel uitzoek werk[/quote]
ETKA kan worden verkregen d.m.v een abonnement.
Tegenhanger ETOS kost slechts €25,- p/m

Gr. paul

miroslav (0) PRO, 14 jaar geleden

ik werk met etka 7.1 met laatste update 732 werkt perfekt voor audi en vw op chasisnummer of bouwjaar en type en prijs wordt ook aangegeven,gewoon via internet er af gehaald.Mirk0

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.