Volkswagen Golf V: evap systeem golf 5 gti 2.0tfsi

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 tfsi

ik heb een probleem met mijn golf 5. Het motor management lampje gaat branden. En ik vind hem soms zenuwachtiger en na mijn mening verbruikt hij meer. Ik heb hem laten uitlezen bij garage stond er brandstof emulsie maar dat wisten ze niet later na de vw dealer uitlaten lezen zijden ze lucht in de tank en hebben ze het gewist, Dus dacht dat het over was maar 2 a 3 dagen later brande hij weer ik naar een andere garage uitlaten lezen stond dat het in het evapsysteem zat. Heeft iemand hier ervaring mee? met het probleem of het verhelpen een goede foto van het systeem op het blok zou ook geweldig zijn kijk uit na de antwoorden.

Mvg, Danny

danny-gti

Geplaatst door danny-gti (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 12 jaar geleden

Wat is de foutCode..? EVAPsysteem Brandstof ontluchtingssysteem

Controleer in de Motorruimte op Vacuum lekkage brandstofdamp afzuigsysteem EGR-KLEP

danny-gti (0), 12 jaar geleden

de foutcode zou ik mij zo niet herineren maar daar zou ik eventueel nog wel aankunnen komen lampje brand alweer dus is dat van belang? en hoe controleer je zoiets op vacuumlekken?

danny-gti (0), 12 jaar geleden

iemand?

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Laat hem nu weer even uitlezen en noteer de foutcode's hier zodat wij weten welke storing erin staat, nu is het gissen naar een probleem en met een foutcode hebben we een zoekrichting.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.