Volkswagen Bora: Fluitend geluid bij een automaat

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

heb al heel wat forums gelezen over wat de oplossing kan zijn tot mijn probleem maar ik kan niet echt DE oplossing vinden.

Mijn probleem:

Heb een Bora 1.6 AUTOMAAT, deze begint met "fluiten" als ik 80 en harder rijd, hoe harder ik rijd, hoe harder de fluit, SUPER irritant!!
Dit gebeurd alleen op het moment dat ik gas geef, laat ik het gaspedaal weer los dan is de "fluit" ook weg.

Wat heb ik bekeken / geprobeerd etc etc..

-CD wisselaar kabel die van de cd -speler naar de wisselaar in de achterbak lag verwijderd ( vraag me niet waarom dacht misschien iets wat ik had gelezen met versterker kabels etc etc )

-Radio helemaal verwijderd, en ook de speakers helemaal los gekoppeld ( dacht namelijk dat het "fluiten" uit de speakers was maar dat is dus niet het geval )

Dat was het wel eigenlijk, voor de rest heb ik geen versterker of iets anders "raars", de bedrading verder is gewoon origineel.

WIE O WIE KAN ME HELPEN ??

Dylan1982

Geplaatst door Dylan1982 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Als ik jou zo hoor dat je het geluid hoort met gasgeven en weer weg is als je gas loslaat en dat het meegaat op wagensnelheid dan denk ik aan een lager in de eindaandrijving van de versnellingsbak.
Inderdaad even langs de garage/dealer rijden en vraag of er een monteur even mee kan rijden. Een goede monteur kan je zeggen of het de bak is of iets anders. (geluiden zijn namelijk lastig te beoordelen van achter de pc).

Dylan1982 (0), 12 jaar geleden

Heb het probleem nooit opgelost, deed de radio gewoon harder..

Auto verkocht..

Topic kan dicht, verwijderd of iets dergelijks.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Hahaha is ook een oplossing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.