Volkswagen Bora: VW Bora slaat af bij 120 km per uur

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Hallo allemaal,

Ik zit met me handen in het haar, vorig jaar november een vw bora gekocht en nooit problemen gehad, nu sinds een paar weken heb ik een probleem.

Als ik op de snelweg 120 km rijd dan gaat de kilometer teller uit het niets in eens naar benede n en komt de auto tot stil stand. Heb hem nu naar 2 garaga's gebracht en hebben met een computer gekeken of er fout meldingen zijn maar niets,de 2de garage heeft iets vervangen in het dashbourd en dat moest het verhelpen maar helaas heeft iemand dit ooit meegemaakt en heeft iemand tips wat ik moet doen? mijn dank is groot

lol_kaatje

Geplaatst door lol_kaatje (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou als er geen storingen zijn zou je nog het voedingsrelais 109 kunnen vervangen en kijken of dat helpt.
als deze uitvalt dan doet hij ook niks meer.

groetjes jan.

lol_kaatje (0), 12 jaar geleden

Hoi Jan,

Bedankt voor je reactie, de voedingsrelais 109 is vanochtend vervangen en daarna is mijn man vanmiddag er mee op de snelweg gegaan maar toch is hij weer uitgegaan, net heeft de garage een slang vervangen en zijn naar de snelweg gegaan en ze reden 140 en is niet meer uitgegaan moet het nu goed zijn dan

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou dat durf ik niet tezeggen de tijd moet dat uitwijzen.

groetjes jan.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Valt hij dan echt helemaal uit dus dat je echt geen gas meer kunt geven of doet hij het nog wel maar dan met minder of heel weinig vermogen?

P.s. de luchtmassameter zou ook een goede oorzaker kunnen zijn maar dan geld dat hij het nog wel doet maar dan met minder vermogen.

lol_kaatje (0), 12 jaar geleden

Hai Ricky,

Ja hij valt helemaal uit en pas naar een minuut of 5 kan je hem weer starten.
Nu hebben ze gister ochtend voedingsrelais 109 vervangen en een soort slangetje en mijn man is nu een paar x de snelweg opgegaan en hij rijd weer als eerst, we willen graag naar spanje over 2wkn dus hopen dat ie het maar blijft doen

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou als je die weken geen last hebt dan zal het voor elkaar zijn.

groetjes jan.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Dat denk ik dan ook wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.