Volkswagen Tiguan 2012: Fout 03375 stuurbekrachtiging uitgevallen.

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: CAX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 90

Beste leden,

vraagje ik heb een probleem in het stuurhuis type 5N1 423 050 AF. Van een VW Tiguan 2012 Naar het vervangen van de wikkelveer van het stuur is de stuurbekrachtiging uitgevallen en blijft fout 03375 in het stuurhuis staan. De wikkelveer is ingeleerd en geeft geen fouten aan. Nu blijft de fout 03375 actief en de stuurbekrachtiging werkt niet meer. ( kent iemand een bedrijf dit dit stuurhuis kan maken ) voedingen en massa’s zijn goed. Stuurhuis heeft altijd gewerkt.

Tom XF

Geplaatst door Tom XF (55) PRO , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (2880) PRO, 1 maand geleden

Staat het stuurhuis wel in het stuurhuis midden .
Stuurhuis / stuurhoek laten calibreren.

    Ja want het stuurhuis is niet verdraaid en de wielen en het stuur staan 100% recht. stuurhoek sensor is gecalibreed. Ik twijfel nu of het stuurhuis defect is. maar ik hoop dat er mensen nog oplossingen hebben. - Tom XF (55) PRO, 1 maand geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php