Volkswagen Passat: fout codes aflezen op climate control display

Bouwjaar: 2002

Dag mensen,

Er zijn verhalen en o.a. een topic op www.tdiclub.nl dat je op de climate control display fout codes kunt aflezen. Dus codes die normaal door een diagnose apparaat worden uitgelezen. Ook schijn je de snelheid en rpm af te kunnen lezen? Heeft iemand hier enige ervaring mee?

Nefer

Geplaatst door Nefer (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

nefer...

goed lezen wat daar stond.. daar stond niks over evt, foutcodes die op deze manier waren uit te lezen... wel de werkelijke waardes van bepaalde componenten.. zoals rij-snelheid ect,

paul,

Nefer (0), 18 jaar geleden

He vriendje paul, je hebt ook op mijn andere bericht gepost, wel leuk maar je moet niet bijdehand gaan doen. Kijk hier maar eens....

http://www.tdiclub.nl/topic.asp?TOPIC_ID...

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

beste nefer..

als jij meent dat ik hier onzin zit te vertellen, wat rest jou dan nog om het eens te gaan proberen, kennerlijk twijfel je zelf ook anders stelde je de vraag immers niet!

gewoon gaan proberen (eigen risico) de instruktie's lijken mij duidelijk, (tenminste voor mij wel) als het zou werken? wel omslachtig, kocht liever (jou vorige topic, ik bedoelde het goed) een kant en klare vag-com versie incl, stekker zonder verdere ergenissen,

laat het ook nog even weten! van wat het heeft gekost, en waar het mis ging (er was immers een risico) dan praten wij wel eens weer van wie er nou bij de hand was! en daarmee ben jij weer een ervaring rijker geworden!

(ervaring is slechts een optelsom van alle gemaakte fouten uit het verleden)

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.