Volkswagen PHAETON: Foutcode: 01320 (J255)

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 176

Beste forumleden,

Ik heb de afgelopen dagen probleem gehad dat mijn airco niet meer werkte, blaaste alleen nog maar warme lucht, hierop heb ik mijn airco laten bijvullen, na test blaastte de airco nog steeds warm lucht. Na inspectie met licht en gele bril erachter gekomen dat airco condensor vloeistof lekte. Hierop heb ik de condensor vervangen voor een nieuwe, opnieuw gas bijgevuld, en hij blaast nog steeds warm lucht. Na uitlezen kreeg ik de foutcode: 01320 (J255) Control module voor climatronic. Kan iemand mij hiermee helpen?? Is het de module die misschien stuk is of de aircopomp die niet meer wil aanslaan of wat anders. Ook de lampjes van mijn climatecontrol knippert en doet raar, dan slaat hij bijvoorbeeld weer terug op 22 graden of blaast ineens heel hard. En bij deze krijg ik de foutcode: 00477 Control module: Display & input: comfort CAN: Front (J523).

Ik ben jullie hulp zeer dankbaar, want ik zie door de bomen het bos niet meer.

TaxiHoorn

Geplaatst door TaxiHoorn (130) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Phaeton? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ABruintje (0), 5 jaar geleden

http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-00...

Is bijna zeker de regelunit.

TaxiHoorn (130), 5 jaar geleden

Beste ABruintje,

Deze site ken ik en heb ik ook al bezocht voor ik hier terecht kwam. Deze site was mij een beetje onduidelijk waardoor ik mijn probleem hier heb beschreven. Ik bedank je alsnog voor het meedenken. Kan jij iemand of is er hier iemand die de regelunit kan repareren??

check

Beste antwoord, geplaatst door TaxiHoorn (130), 5 jaar geleden

PROBLEEM IS OPGELOST!!!!

Onze Duitse buren hebben de probleem binnen 5 minuten gevonden.

Defecte printplaat die in de Climate Control zit.

Een Turks/Duitse meneer die heeft de printplaat vervangen en hij werkt weer. Volgens hem meest voorkomende problemen bij Phaeton of Audi's.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Phaeton of stel zelf een nieuwe vraag.