Volkswagen Golf IV: foutcode 17588 golf

Hoi ik heb hier een golf 4 staan met foutcode 17588 verwarmde lamda sonde 1 cilinderij 1 pompstroom onderbreking/kortsluiting heeft iemand van jullie dat al eens meegemaakt ik denk zelf de eerste lampda sensor maar ik hoor het graag. en als ik de foutcode wis dan is die er met ongeveer 3 weken weer terug ik hoor het graag. Gr

u-l-f-t

Geplaatst door u-l-f-t (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Waarschijnlijk idd de 1e lambdasonde stuk, dit kwam wel vaker voor maar zou ook heeeellll misschien kunnen worden opgelost dmv een softwareupdate maar dat ligt aan bouwjaar (staat er niet bij) maar dat kun je laten controleren bij de dealer. Door het feit dat de storing pas na 3 weken terugkomt verdenk ik de lambdasonde want als het de bedrading zou zijn dan kwam die storing al terug binnen een paar minuten/uren.

u-l-f-t (0), 12 jaar geleden

Hoi Ricky ik heb de garage gebelt en die zeiden dat er voor deze motor code een nw softwere was dus dat probeer ik dan eerst even ik laat het nog weten de golf is van 2001 en met motor code azd Gr Gerrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.