Volkswagen New Beetle: Frequentie handzender/klapsleutel

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Goedemorgen,

Mijn collega heeft een beetle uit 99 . Usa import. Nou heeft hij een sleutel met een extra handzender. hij zou graag een klapsleutel willen maar we weten niet met welke frequentie we moeten bestellen. Volgens mij heb je namelijk : 433.92 en 433 mhz .Volgens mij is er ook nog 1 in de 300 maar dat weet ik niet zeker. Iemand enig idee of het mogelijk is om een klapsleutel te bestellen en waar er dan op gelet moet worden?

Alvast bedankt

Thomas11407

Geplaatst door Thomas11407 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

433.92 is de meest gebruikte frequentie, hou er wel rekening mee dat het een primaire radio zendamateur band is en je dus redelijk vaak storing hebt van andere low power I.S.M. en consumenten apparatuur, koptelefoons etc, welke daar met laag vermogen mogen werken.

Als zendamateur passen wij vaak vermogens toe van 50 tot 1000 watt, je begrijpt dat dit je zendertje wat overstemmen zal en je a.b. niet wil werken.

Er bestaan nu zendertjes in de 860 mHz band, welke minder gestoord zullen worden.

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.