Volkswagen Lupo: Gasklep

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1000

Hallo, ik heb de gasklep gereinigd maar nu loopt de motor heel onregelmatig en hard stationair hij schomelt constant tussen de 2000 en 3000 toeren, heb ik wat fout gedaan of is het probleem iets anders, wie kan mij hierbij helpen..ik kan zo niet i.d auto rijden..

wim68

Geplaatst door wim68 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 5 jaar geleden

Heb je hem er af gehad ?

wim68 (0), 5 jaar geleden

Ja, ik heb hem eraf gehad om goed schoon te maken..is dat een orobleem??

wim68 (0), 5 jaar geleden

Maar heb de stekker er niet af gehad..

kaleido 1 (1620) PRO, 5 jaar geleden

Pakt hij nu geen valse lucht ?
Je hebt hem niet op contact gehad toen je de vlinderklep open hebt geduwd ?

wim68 (0), 5 jaar geleden

Nee, hij stond niet op contact toen ik de klep heb gedraaid..had de sleutels eruit gehaald..
Waar moet hij dan valse lucht zuigen??

P. Kelder (0) PRO, 5 jaar geleden

Waarschijnlijk valse lucht tussen gasklep en spruitstuk....

Grt. paul

wim68 (0), 5 jaar geleden

Oke, volgens mij zat de pakking er nog wel goed tussen, wat is u oplossing...nieuwe pakking monteren of afdichten met vloeibare pakking??

Chipservice (0) PRO, 5 jaar geleden

Heb dit ook al een paar keer gehad.. adaptiewaarden wissen en gasklep opnieuw inleren was in alle gevallen de oplossing.
Ook wil de mapsensor wel eens vervuilen

Groet H.Bakker

wim68 (0), 5 jaar geleden

Hoi H, heb bij de sloop een andere gasklep gehaald en gemonteerd, hij loopt nu wel regelmatig stationair maar te hard..2000 toeren, toch opnieuw laten inlezen?? Gt,Wim.

wim68 (0), 5 jaar geleden

Heb vandaag op advies van een specialist een andere gasklep-huis gemonteerd, maar nu draait de motor wel constant maar te hard stationair 2000 toeren.... moet ik de gasklep opnieuw laten inlezen of zijn er nog andere opties??

wim68 (0), 5 jaar geleden

[quote=wim68]Heb vandaag op advies van een specialist een andere gasklep-huis gemonteerd, maar nu draait de motor wel constant maar te hard stationair 2000 toeren.... moet ik de gasklep opnieuw laten inlezen of zijn er nog andere opties??[/quote]

wim68 (0), 5 jaar geleden

Heb de auto uiteindelijk maar naar de garage gebracht, gasklep was niet i.t lezen was net te oud, ze hebben de carter ontluchting open gemaakt, deze zat helemaal verstopt en de ontsteking, verdeler bij gesteld..de auto loopt nu weer toppie..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.