Volkswagen Polo: Gasklephuis

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 14 16v

Goedenavond, mijjn dochter heeft een polo 6n2 14 16v uit 2000 met motorcode AHW.De auto start moeilijk (slaat 10x af voor dat ie statinair blijft lopen) en loopt onregelmatig stationair,waardoor deze tijdens het rijden,regelmatig afslaat,wat niet zaligmakend is.
Heb het gasklephuis al schoongemaakt, helpt even, maar komt na een paar weken weer terug,lijkt of het probleem steeds eerder terugkomt en erger wordt. Had al een gebruikte gasklephuis gekocht,maar helaas dat was niet de goeie, het enige verschil is dat er op die ik gekocht hebt een koperen leidingtje zit en op de polo van mijn dochter zit dit niet. Nu heb ik gehoord dat je dit leidingtje er af kan halen en dan moet afdichten/afdoppen en dat ie dan wel gechikt zou zijn. Hoop dat iemand mij hiermee verder kan helpen of dit inderdaad kan.Alvast bedankt voor de genomen moeite. Groetjes Bouwe

bouwe68

Geplaatst door bouwe68 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1755) PRO, 11 jaar geleden

Stationair dient volgens mij ingeleerd teworden bij demontage.

bouwe68 (0), 11 jaar geleden

Had al zoiets gehoord, maar ik weet niet zeker of ze het gasklephuis gedemonteerd hebben, reden mijn dochter woont in het buitenland,dus de polo staat daar ook. Ze hadden het ook over het motortje? dat stuk zou zijn of happerde,vandaar dat ik een gasklephuis heb gekocht,die dus niet goed is en hoop aangepast kan worden.

bouwe68 (0), 11 jaar geleden

Gekochte gasklephuis is aangepast en loopt weer als een zonnetje,met de vriendelijke groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.