Volkswagen 1.8 GL Variant: gasprobleem

Bouwjaar: 1995

mijn golf 1.8 GL Variant op gas leidt af en toe een eigen leven. Rijd ik op een kruising af en laat het gas los, geeft de auto zelf gas bij. Dit duurt ongeveer 2 sec. Als je er niet op bedacht bent schrik je je rot. Hij rijdt dus op gas heeft monopoint injectie en heeft dit probleem volgens mij alleen als hij op gas rijdt. Het is dus niet zo dat het gas blijft hangen, maar vlak na het loslaten van het gaspedaal waarbij ik dus afrem over de motor. Ik heb zelf dus geen idee wat het kan zijn, hoop dat iemand dit probleem herkend. Gr. Rob

Rob9955

Geplaatst door Rob9955 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

In je VW Passat is waarschijnlijk een Necam tweede generatie gassysteem gemonteerd. Als dat idd het geval is moet bij AISB in Baarlo een aangepaste Eprom bestellen en laten monteren. Dan is je probleem wel opgelost.
Succes

Rob9955 (0), 19 jaar geleden

even nog ter info; het is een golf 1.8 en het betreft een vialle installatie met convertor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.