Volkswagen Golf AFT 1.6: Afslaan

Bouwjaar: 1997

Hallo,
22 april heb ik de vraag gesteld wat kan het zijn dat de auto direct na het starten weer afslaat.En onder het rijden soms uitvalt.Er zit geen regelmaat in dat de auto na het starten afslaat. je kunt het dan meerdere malen proberen maar hij pakt niet aan. wacht je ongeveer een kwartier tot een half uur. je start de auto een hij doet het weer.
Div. dealer hebben zich over dit probleem gebogen maar tot op heden heeft niemand het antwoord.Zoals je kunt lezen in vorige berichten hebben we div. onderdelen vervangen of uitgewisseld.
Afgelopen week hadden we voor de eerste keer dat er een code aanwezig is 17978 sporadisch onderbreking ecu.Alles is opnieuw ingelezen de sleutels en de b.box. maar helaas.
Wie heeft het juiste antwoord voor mij Groeten Erik Huzen

Huzen

Geplaatst door Huzen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

alexander242 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je al gedaan wat hier is besproken of niet?

http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

Huzen (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi Alexander de laatste weken hebben we eigenlijk alees geprobeerd wat er door iedereen werd geschreven maar het probleem is nog niet opgelost.

alexander242 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dan zit er maar één ding.....,scoop aansluiten op - aansluiting van de injector en op - aansluiting van de bobine en net zolang rijden totdat ie dus happert/afslaat en liefst zelfs dat het niet meer doet.Met dit meetinstrument kan je dan een ECHTE diagnose stellen.Een goeie monteur kan zelfs de kleinste detalis uithalen.Zoals bijvoorbeeld dat ineens te veel inspuit,boosdoender no.1 is dan de koelvloeistoftemp. sensor(deze gaan nogal eens vaker defect),kan misschien nog een oorzaker zijn.

Ik weet het...,je moet wel zo'n ding hebben natuurlijk,maar zonder scope wordt het soms lastig zoekplaatje.Het is gewoon een onmisbaar meetinstrument aan het worden,zo zie ik dat in ieder geval.

Temperatuursensor kan je dus nog vervangen of anders een scope aansluiten op de betreffende onderdelen.

Suc6 ermee en als het probleem boven water is dan hoor ik dat graag!!!!!!!

Huzen (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi,
De themp. zender hebben we nog niet vervangen.Dit ga ik zeker even proberen.Een scoop hebben we wel.Dat hebben we al eens geprobeerd samen met een test programma.We hebben een test kast die we paralel tussen de ecu en de kabelboom kunnen koppelen.
Zo hebben we al div. test ritten gemaakt. De themp gaan we nu eerst proberen.Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.