Volkswagen Caddy: geblindeert achterdeur raam

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Ik heb een VW Caddy bwjr oktober 2004 en deze is voorzien van achterdeurtjes met geblindeerde ramen,zo te zien af fabriek.Op enkele plaatsen is de zwarte coating beschadigd en kun er doorheen kijken. Het is geen plakfolie
Ik wil graag door deze ramen naar buiten kunnen kijken en dus deze coating verwijderen.
Hoe doe je zoiets?
Heeft iemand daar al ervaring mee? Of moeten er nieuwe ramen in?Kunnen er dan ramen in met achteruit verwarming en zit de bekabeling al in de achterdeur?
Heel wat vragen natuurlijk.

vlierp

Geplaatst door vlierp (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Eraf halen kan met bv aceton o.i.d. en het gaat best makkelijk.

De makkelijkste en goedkoopste oplossing..

Gr Stefan

Hooghe jozef (0), 14 jaar geleden

als dat geen folie is moet het dus een soort lak of verf zijn en dat heb ik er al af gekregen met DISOLVAN ( vrouwen gebruiken dat om nagellak te verwijderen)

stefan84 (0), 14 jaar geleden

[quote=Hooghe jozef]als dat geen folie is moet het dus een soort lak of verf zijn en dat heb ik er al af gekregen met DISOLVAN ( vrouwen gebruiken dat om nagellak te verwijderen)[/quote]
Er staat toch duidelijk dat het geen plakfolie is..

vlierp (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor het advies,het heeft gewerkt.Ik kan weer door de ramen kijken,het is goed gelukt met aceton , ruitenkrabber met scherp mesje erin en ze zien eruit als nieuw.
Groetjes

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback Frans!

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.