Volkswagen Golf: gebroken lasnaad achtersteun zetel chauffeur

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik heb een volkswagen golf cabio waarvan de steun van de chauffeurszetel aan de deurzijde los is de lasnaad van steun en de zetel zelf. Nu was men vraag of ik dit zelf kan maken of hoe ik eventueel de zetel uit de wagen kan halen om eventueel te lassen. Of kan ik dit beter in de vw garage laten doen en zou dit veel kosten want hij is al 12 jaar en wil er niet veel kosten meer aan doen.

pat72

Geplaatst door pat72 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

In het midden, voor onder de stoel zit een stang met een boutje erdoor. Haal dit boutje eruit, en schuif de stoel helemaal naar achteren, dan kun je hem er zo uitpakken.

Groeten Marcel

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

tijdens het lassen even iemand onder de wagen laten kijken of er geen brand ontstaat, na het lassen de bodembescherming herstellen.

pat72 (0), 16 jaar geleden

Alvast bedankt voor jullie snelle reacties

sjaak10918 (0) PRO, 16 jaar geleden

het gaat toch om een deel van de stoel ? En die is uitneembaar, dus kun je het beste buiten de auto lassen ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.