Volkswagen POLO: Geen 12v constant voor radio

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 44

Ik had net een nieuwe headunit/radio geïnstalleerd en hij deed het goed, het harness was doorgeknipt maar ik had hem goed weer aan elkaar verbonden. Maar daarna had ik nog wat soldeer tin toegevoegd maar goed blijkbaar ging er toen iets mis omdat ik geen 12 constant meer kan vinden voor de radio dus de radio doet het nu opeens niet meer. Ik dacht nog aan een zekering maar ik kan geen kapotte zekering vinden en de interieur verlichting bijvoorbeeld doet het ook nog prima.

rover200vi

Geplaatst door rover200vi (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 6 jaar geleden

Je moet 2 12v draden hebben , 1 constante en 1 geschakelde 12v via contact , ben je ze alle twee kwijt ?
Heb je ze gemeten of visueel gecontroleerd , zekering in de radio is wel heel?

rover200vi (0), 6 jaar geleden

Ik heb ze gemeten, de zekering van de radio is prima. De geschakelde 12v van het contact is ook nog goed. Alleen de constante 12v is weg.

kaleido 1 (1715) PRO, 6 jaar geleden

Dan vrees ik toch dat je op zoek moet naar de defecte zekering in het systeem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.