Volkswagen Golf: geen communicatie

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 sdi agp

motor gaat rond, maar slaat niet aan. het gloeilampje werkt ook niet even op het dashbord. uitlezen met snap on app. zegt dat er geen communicatie is, terwyl ik wel in abs syst. kan komen. wie kent dit probleem? b v d. cor

autoworkshop

Geplaatst door autoworkshop (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 17 jaar geleden

Eerste gedachte is dat de motor ecu geen stroom krijgt. Dan brandt het lampje niet en heb je ook geen communicatie. Zekeringen en relais allemaal heel en werkend?

autoworkshop (0) PRO, 17 jaar geleden

zekeringen lv dashbord en onder motorkap by accu gecontroleerd. relais heb ik alleen het systeemrelais 30 en 87 doorverbonden maar geen geen resultaat. wat next? cor

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Voeding naar ECU van de motor checken, moet minimaal 12 volt zijn. Anders is ie idd niet uit te lezen.

Relais 109 al gehad?? (grijs is nieuwe versie, zwart oude, is ie zwart, ga dan eerst maar een ander halen)

oldford (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat is de voorgeschiedenis? Iets gerepareerd? Zo maar gekomen? Bosting gehad?

snaponboy (0) PRO, 17 jaar geleden

probeer eens uit te lezen met de radio verwijderd wil wel eens in de radio zitten klinkt misschien gek maar dat heb ik zelf ook een keer mee gemaakt! Ik heb ook eens meegemaakt dat de airco sturing kapot was, dit was overigens wel een bora die schade had gehad dus misschien las werkzaamheden ik weet nog steeds niet waar het aan gelegen heeft toen want nu heb ik met deze wagen geen problemen meer!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.