Volkswagen TRANSPORTER BESTEL TDI 96 KW: Geen communicatie met ECU (en inhouden motor tijdens het rijden)

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AXD, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 96

Hallo,
Ik onderzoek een probleem aan een VW Transporter T5 (5 cilinder TDi) die regelmatig inhoudt, zowel tijdens accelereren als bij constante snelheid. Helaas kan ik niet ver komen omdat ik geen communicatie krijg met de ECU (en ook niet met andere modules). Ik gebruik een oude VAG 1551 kast en VCDS (Ross-tech), maar beide lukt het niet om verbinding te maken.
Van de T4's weet ik dat de aftermarket radio's problemen kunnen veroorzaken in het communicatiesysteem, dus die heb ik al uitgebouwd, helaas zonder resultaat. Wie kan mij vertellen hoe ik de OBD stekker het beste kan controleren?
Als iemand ervaring heeft met de oorzaak voor het inhouden, dan hoor ik dat ook graag natuurlijk! :0)

Groet,
Peter

MCP

Geplaatst door MCP (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Dick Wijngaard (0) PRO, 6 jaar geleden

Brand wel het led lampje op je diagnose stekker als je hem erin steekt? Zekering heel?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.