Volkswagen Caddy: Geen koppeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 SDI

Hallo,

Heb een Caddy staan waarvan de koppeling dienst weigert. Het pedaal is keihard, dusdanig dat het pedaal niet tot de vloer is in te trappen. Zit dit probleem in de bak?

Martin Akema

Geplaatst door Martin Akema (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Martin Akema (0), 14 jaar geleden

Heb net de nemer gedemonteerd zodat deze van de koppelingshevel af is en het pedaal is was steeds hard. Toch, na het losnemen van de gever is alles individueel gangbaar.

u-l-f-t (0), 14 jaar geleden

Hoi ik denk dat ik weet wat er met jouw koppeling is er zit aan de zijkant van de bak een groen dekseltje die kun je er af halen is er ingeklemt en dan zie je een klein gaffeltje en die is gebarsten waardoor je pendaal een andere stand krijgt gafeel vervangen en klaar is kees. gr Gerrit

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Gerrit,

Als deze zo'n bak met groen deksel heeft, zijn de klachten meestal omgekeert, als de gaffel gebroken is en je trapt de koppeling in, dan blijft de gaffel staan en draait de as eroverheen, dan zou het koppelingpedaal beneden blijven hangen en kun je niet meer schakelen / ontkoppelen.

Maar ik denk dat deze hydraulisch werkt en geen groen deksel heeft.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.