Volkswagen Passat: Geen stroom meer op instrumentenpaneel en start niet (Contactslo

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: bkc

Wij hebben een probleem met een passat 1.9 tdi uit 2007.Deze wou soms moeilijk starten wij hebben de stuurkolom vervangen en hij starte achter elkaar. Een eindje proef rijden om het stuur recht te zetten auto stop gezet geen probleem zo weer starten. Ik heb het stuur vast gezet en de airbag gemonteerd EN NU WIL HIJ NIET MEER OP CONTACT GEEN CONTROLE LAMPJES NIKS EN STAAT OP STUURSLOT EN WIL OOK NIET MEER VAN DE HANDREM, ALS JE DE SLEUTEL UIT HET CONTACT HAALT GAAT DE BINNENVERLICHTING WEL BRANDEN. Kent iemand dit probleem of zou de nieuwe stuurkolom niet goed zijn. Alvast bedankt en tot later

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Tiguan (0) PRO, 13 jaar geleden

Als de stuurkolom vervangen is moet die ook opnieuw aangemeld in geleerd worden. Wat je nu kan doen is de Accu pool los nemen om te restten misschien dat die gaat doen.

jonny (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat heb ik geprobeerd maar geen resultaat ik heb een afspraak gemaakt met de dealer die zeggen dat hij interactief ingeleerd moet worden. bedankt voor het meedenken en als hij het doet laat ik het even weten.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Zo en zo moet hij weer ingeleerd worden,maar probleem kan ook liggen aan je comfortmodule,deze moet je vaak mee vervangen en daarin zit ook je wegrijblokkering.

Tiguan (0) PRO, 13 jaar geleden

Richard,

Comfortmodule hoe je niet meer mee te vervangen worden met stuurkolom en stuurkolom hoef je ook niet meer compleet te vervangen worden alleen de blokkeringblokje los.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Ok dat is nieuw voor mij.

jonny (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik ben er mee bij de dealer geweest en het systeem bleef dood de comfortmodule moest ook vervangen worden na deze ook hebben vervangen doet hij nog niet nu moet er ook weer een nieuw stuurkolom in worden gezet zeggen ze.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.