Volkswagen Golf: geen vonk na bombine?

Bouwjaar: 1987

ik heb het volgende probleem!!
vanaf de bombine geen vonk,bombine vervangen nog steeds geen vonk?
zodra ik de plus draad v.d bobine afhaal en hem erop en af doe heel snel wil hij wel starten?? wie kan me helpen ik ben het ff kwijt de kabel die vanaf de bombine naar een kastje?? loopt (waar normaal de computer zit} heb ik al vervangen tevens het ding waar de stekker opgaat!!!!!! sorry voor de moeilijke omschrijving ik hoop dat het duidlijk is!!!!

Ray9308

Geplaatst door Ray9308 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dan valt de plus waarschijnlijk weg van de bobine meet eens hoeveel volt er op staat.
Dit word veroorzaakt door het contactslot,maar kan ook in of bij de zekering kast zitten

Hans

Ray9308 (0), 19 jaar geleden

dank je hans ik heb ook al ander contactslot geprobeerd dat was het ook niet?? waar moet ik kijken bij de zekeringkast?? welk relais?

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Niet naar relais, maar vooral de stekker verbindingen die willen nog wel eens weg smelten.
En ook even spanning meten op de bobine plus dan weet je of de spanning weg valt of veel te weinig is.

Hans

mark7265 (0), 19 jaar geleden

inderdaad komt veel voor dat de zekeringkast stuk gaat,je kan proberen om een tijdelijke nood plus op je bobine te zetten als ie dan start,vervang dan de kast maar liggen zat op de sloop grt. mark

Ray9308 (0), 19 jaar geleden

met een tijdelijke noodplus werkt hij ook niet had ik al geprobeerd zal de stekkers nog even goed nakijken!!!!
hartstikke bedankt allemaal en ik hoop dat ik het ga vinden!!

mark7265 (0), 19 jaar geleden

je zegt dat de bobine en de module(kastje waar de comp hoort te zitten)hebt verv. een noodplus hielp ook niet.t eenigste wat dan overblijft is de hall gever.die zit in je ontsteking(onder de oranje kap waar de kabels op zitten)hall gever kun je los vervangen maar is voor jou misschien makkelijker om van de sloop een complete te halen wel ff merken zodat je de nieuwe ongeveer op de zelfde positie erin zet. anders staat ie niet meer op tijd.met een scoop kan je m afstellen ongeveer 10graden voor bdp. succes ermee groetjes mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.