Volkswagen Golf IV: Gekraak/Gebonk golf 4 2000

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hoi, Ik heb vandaag bij de dealer een VW golf 4 gekocht. Toen ik in mijn eigen buurt kwam 50 km verderop hoorde ik ineens een irritant gebonk en gekraak aan de linkerachterkant / bestuurdersstoel van mijn auto. Nu heb ik het alleen op wat hobbelige wegen maar dus geen drempels!!! Dat vind ik dus raar. Ook als ik de auto laat veren hoor ik ook helemaal niks! Dus alleen op ongelijk/ hobbelige weggetjes. Het is een dof/donker/zwaar geluid. Alsof mijn onderstel los zit ofzo. Gelukig heb ik nog 6 maanden garantie.

Wie kan mij vertellen wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn?

Alvast heel erg bedankt luitjes!

Groet,

Robbin

VWrider

Geplaatst door VWrider (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Het kan van alles zijn, meestal als je over klinkers (hobbelige wegen) rijd ongeveer het geluid van voren hoort komt het van stabilisatorstang rubber zijn versleten.

Je hebt garantie dus ga zosnel mogelijk terug om het te laten boordelen waar het geluid vandaan komt.

Groet Tiguan.

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

.

danny1937 (0), 16 jaar geleden

pas geleden hetzelfde gehad

stabilisatorstang rubbers

groet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.