Volkswagen Golf: geluid stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

heb last van een "flubberend"geluid wat afkomstig is van mijn stuurbekrachtiging. Alleen bij stationaire loop is het geluid aanwezig. Een beetje gas geven en het is weg. Olie is op peil en blijft ook zo. Lijkt echter wel of het geluid bij de zelfspanner vandaan komt. Ik heb bij de stuurbekrachtigingspomp geluisterd en het lijkt wel of ik een lagerachtig geluid hoor. Iemand enig idee of dit vaker voorkomt, wat zo'n pomp kost en tegen wat voor problemen je gaat aanlopen bij het vervangen ?

bertus45

Geplaatst door bertus45 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Denk eerder de dynamopoellie defect,daardoor staat de spanner te klapperen wat dit geluid veroorzaakt.
De poellie heeft een vrijloopkoppeling en die zit waarschijnlijk vast.

Ricky

bertus45 (0), 16 jaar geleden

He Ricky,

bedankt voor je snelle reactie. Is dit zelf op te lossen en aan wat voor kosten moet ik dan ongeveer denken? Alvast bedankt !

bertus45 (0), 16 jaar geleden

Ricky,

vandaag een nieuwe vrijloopkoppeling laten plaatsen (Bosch koppeling). De rust is terug in de auto. Nogmaals bedankt voor je snelle reactie, top !!

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Nou mooi dat et nu geen problemcar meer is....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.