Volkswagen Passat: geluidt met optrekken in 1 versnelling alleen als hij warm is

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 turbo

ik hoor een geluidt,een soort bonk niet hard en hij doet het alleen bij het wegtrekken en hij moet warm wezen.als hij koud is hoor je totaal niks,verder merk je ook totaal niks aan het rijgedrag van de auto.wie kan mij enige punten noemen waar ik moet zoeken.

denreijer

Geplaatst door denreijer (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1970) PRO, 12 jaar geleden

raakt de uitlaat niet ergens de bodem of chassis/ achteras

denreijer (0), 12 jaar geleden

nee totaal niet .

denreijer (0), 12 jaar geleden

moet ook nog kwijt,hoe hoger de tempratuur buiten ,hoe eerder je het hoort,klinkt gek maar is echt zo.garage kan niks vinden.

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

ik denk eerder aan motorsteunen, zijn hydraulische exemplaren. meestal bij problemen hangt er aan het draadeind aan de onderzijde een rode vette vloeistof. (lijkt atf)

denreijer (0), 12 jaar geleden

heb volgede week donderdag afspraak vw dealer die gaan voor mij kijken wat het is en dit is gelukkig kosteloos, maar bedankt voor tip neem dit mee in achterhooft en laat uitkomst dan weten.

denreijer (0), 12 jaar geleden

vw niks kunnen vinden aan motersteunen en rubbers ,gekker nog het geluid is nu ook weg,ik weet het niet meer.

denreijer (0), 12 jaar geleden

geluid is nog steeds weg,weet ook nog niet wat het geweest is,ze hebben bij vw me rubbers ingespoten, en ik hoefden me niet druk te maken.hoop dat het hier bij blijft dan maar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.