Volkswagen Passat: handgreep achterklep werkt niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo, ik zit met het volgende probleem:
de achterklep van mijn Passat gaat niet meer open. Het electrische slot werkt prima, zowel met de AB als met de sleutel. Dat kan je ook horen. Ook alle ramen gaan open als je de sleutel omdraait. Echter de handgrepen lijken lam, die werken niet meer, je voelt geen weerstand. Ik weet niet of die handgrepen van de achterklep met een kabeltje werken, maar het voelt alsof dit los zit.
Ik heb geprobeerd om te kijken of je van binnenuit de klep kunt openen maar alles is netjes afgewerkt en ik zie geen mogelijkheid om de klep van binnenuit te openen. Ook de (stoffen) binnenbekleding van de achterklep krijg ik niet los. Is er een truc om de achterklep alsnog te openen? Wie weet de oplossing?
[url=http://postimage.org/image/4p5je1dlj/][img]http://s15.postimage.org/4p5je1dlj/handg...[/img][/url]

Hens64

Geplaatst door Hens64 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 12 jaar geleden

Gaat die niet gewoon met de sleutel open..? (Sleutel erin en draaien open).

Gr
Tiguan

Hens64 (0), 12 jaar geleden

nee, helaas. Heb het net nog even geprobeerd. SLeutel sraait, slot klikt maar de klep wil niet open.

als je de klep wilt openen, pak je met je vingers de handgrepen die als het ware tussen de nummerplaatlampjes zitten. Het lijkt alsof die lam zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.