Volkswagen Golf III : Glof III - motor slaat niet aan en kan niet uitgelezen worden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Hallo

Golf III met motorcode AHU kan niet uitgelezen worden. Ik krijg geen spanning op EOBO fiche. Relais 109 trekt aan en geeft spannig door. Ik heb de radio gedemonteerd maar nog altijd geen spannig op de fiche. De motor draait ook niet. Ik krijg spanning op electroventiel op pomp maar deze slaat niet aan. Ik heb wel mazout op de retourleiding van de pomp.

Kan iemand mij helpen?

Bedankt
Groetjes
Universeeltje

universeeltje

Geplaatst door universeeltje (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Kan je wel de airbag en de rest e.d. uitlezen?
Zoja dan mogelijk probleem in regelapparaat voor wegrijblokkering. De uitleesdraad van de motorcomputer loopt namelijk als het goed is via dit regelapparaat. Ik had laatst precies hetzelfde met een 6N1 Polo, niet aanslaan en niet kunnen uitlezen van motor en wegrijblokkering, probleem lag toen aan een inwendig defect in de wegrijblokkering.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.