Volkswagen 0: Golf 1 1.5 benzine loopt op drie cilinders

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Hallo,

Ik heb een golf 1 cabrio 1.5 en loopt op drie cilinders. Boven de 4000 toeren loopt het blok goed en gaat de vierde cilinder mee. ONder dat toerental gaat alles met horten en stoten.

Wie kan me helpen?!!

Bart golf 1 cabrio

Geplaatst door Bart golf 1 cabrio (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

allereerst even kijken welke cilinder niet meeloopt dit kun je testen door een voor een de bougiedoppen eraf te trekken en kijken of hij reageert,die niet reageert moet je even aandacht geven,bougies en kabels en rotor en verdeelkap kontroleren als dat allemaal goed is effe kleppen stellen,en kijken ofdat je geen vacuumslangetje of rubber onder carburateur kapot is,dit kun je doen door tijdens het draaien van de motor remmenreiniger overal langs af te spuiten bij reactie goed even controleren.

Bart golf 1 cabrio (0), 14 jaar geleden

Probleem was al snel opgelost, nieuwe contactpunten en ontsteking stellen. Bedankt voor de hulp!

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

het zou eruit zien als dit nu nog niet gelukt zou zijn ,, 2 jaar geleden,,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.