Volkswagen Golf I : golf 1 cabrio

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 2h

Goededag,

Ik heb een golf 1 cabrio bj 1981 met een 2h motor.

Ik had veel problemen met de kabelboom daar was door de oude eigenaar 7 keer in gesoldeerd alleen al in de plus kabel achter het dashboard.
Nu heb ik een completen kabelboom via marktplaats uit gehaald zelfde type blok, erin gedaan alles aangesloten en starten meteen,
Ik blij dat hij het zonder storingen deed maar helaas niet voor lang ik was onderweg na me werk het rijden en de auto ging niet harder dan 70 km en begon flink te stotteren toch door gereden na het werk omdat ik ma 1km van het werk af was, op het werk na de ontsteking gekeken die stond nog goed,
Na het werk na huis gereden reed hij iets beter maar ik dacht laat ik een ronde maken misschien omdat die 2 jaar stil gestaan heeft misschien dat het daar mee te maken had maar 4 km verder plots viel de motor stil zonder te stotteren of rare dingen compleet stil en alles geprobeerd om hem weer aan het lopen te krijgen maar te vergeefs niet meer lopen te krijgen iemand een idee ????

Hopelijk snel een antwoord zodat ik weer snel kan rijden

David27

Geplaatst door David27 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1705) PRO, 9 jaar geleden

Zijn de basis dingen gecontroleerd , heb je vonk en krijg je benzine.
Alle stekkers zitten goed vast ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.