Volkswagen Golf I: vw golf 1 cabrio 1.8 valt stil na een tijdje

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 90 pk carburator

Hallo, ik heb deze cabrio verleden week gekocht als oldtimer, het probleem is dat de wagen stil valt wanneer ik een enkele km gereden heb en hij op bedrijfstemp is.
Het begint met stotteren, daarna stilvallen, na enkele startpogingen en een paar min. later start hij weer om daarna weer na enkele km te stotteren, heb thermostaat eruit gegooid maar dit heeft het probleem niet verholpen (vond dat hij begon te koken). Heb gisteren druk op cilinders gemeten, warm en koud, kwam telkens op 13 bar, geen verschil op de 4 cilinders. Bougies mooi roestbruin.
Ben aan het denken , vuil in benzine tank, daar hij altijd op lpg gereden heeft die er nu uit is, hoe kan ik die tank reinigen, moet die er helemaal onderuit?, kan ik beter direct een nieuwe plaatsen?

janvast

Geplaatst door janvast (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1855) PRO, 9 jaar geleden

Ligt de benzineslang niet te dicht bij het motorblok bij het benzinepompje rechts achter op de motor , waardoor er faporlock ontstaat in de pomp .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.