Volkswagen Golf I: Golf 1 cabrio GTI 1991 slaat dood

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Dames heren,

Mijn golf cabrio gti 1.8 uit 1991 houdt soms helemaal in. Bij het rijden op de rijksweg zonder aanleiding (van hobbels / bochten) walt de motor soms helemaal dood maar vervolgens pakt deze wel weer op.
Nu probeer ik de auto s'ochtends te starten en het duurt erg lang voor deze aanslaat....


Zou dit kunnen duiden op een probleem met de computer ? of verdenken jullie eerder de brandstof filter (en waar kan ik die vinden ???)

rpaashaas

Geplaatst door rpaashaas (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 14 jaar geleden

kijk eens of je het kunt simuleren door aan de contactsleutel te rommelen.... schakelaar die achter het contactslot zit gaan bij bosjes van dit type.

wat ook voorkomt is dat de vulpijp van de tank verrot is waardoor er water in staat en de auto zo af en toe probeert op water te lopen in plaats van benzine. Brandstofpomp overlijd hier onheroepelijk aan.

Pijp dus ook even controleren, rot door in de bovennek, waar de bagger tussen pijp en binnenscherm zich zo lekker op kan hopen.

rpaashaas (0), 9 jaar geleden

De oplossing bleek het brandstoffilter, na deze gewisseld te hebben heeft het probleem zich niet meer voorgedaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.