Volkswagen Golf I: golf 1 stationair schroef reageert niet/werkt niet

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Benzine, Motorcode: jb 1.5

goedenmorgen

Ik zit met een probleem en dat is dat mijn stationair schroef raar doet. Hij staat helemaal dicht gedraaid dan start mijn auto goed enzovoorts. maar draai ik hem maar een beetje nog geen kwart slag open dan valt hij gelijk uit en slaat hij ook helemaal niet meer aan. Ik heb hier al langere tijd last van en heb hem gisteren ook helemaal opgehad en opgeknapt met een revisie setje van pccb. De choke enzovoorts werkt naar behoren behalve de stationair schroef. Ik weet niet of dat het eventueel met die cut off valve te maken heeft, en hoe ik die eventueel op werking kan controleren.


p.s. het gaat trouwens om een pierburg 1b3 carb

alvast bedankt

gr

martijn stevens

martijn19922

Geplaatst door martijn19922 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Vlotterniveau ? Brandstodruk tot 0,2 bar . Membraam van de deellast defect . Heb je de site van ruddies berlin. de al bekeken ? Vlotterniveau 28,5 mm . Let er op dit is met niet ingedrukte vlotternaald.
Doe er je voordeel . Ik geef het toe het is even zoeken onder pierburg maar er is informatie genoeg .!
Succes.

martijn19922 (0), 11 jaar geleden

hallo

bedankt voor de tip ben even aan het zoeken geweest op de site enzovoorts. en ben naar de rand gaan proberen.
maar wat bleek het afslag ventiel schakelde wel maar trok hem niet meer in dus heb nou een andere gehaald op de sloop en
nou werkt alles weer naar behoren.

gr

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Dat ventieltje is er voor om nadieselen te voorkomen. Veel plezier met de golf . Plaatwerk OK??
Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.