Volkswagen Golf: Golf 1997 1.6 benzine, slaat af bij warme motor

Bouwjaar: 1997

Slaat af en toe staionair af als de motor een tijdje loopt en bij afremmen. Heb de gasklep gereinigd en is basistand gezet, ook een andere gasklep geprobeerd, andere onsteking geprobeerd, temperatuurzender van motormanegemant vervangen. Wat kan er an de hand wezen. De auto rijd voor de rest goed trekt goed loop alleen stationair wat zenuwachtig.

Hoeksma23

Geplaatst door Hoeksma23 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

LERE (0) PRO, 18 jaar geleden

4gas test gedaan?krijgt hij geen valse lucht,de slang van de rembekrachtiger schuurt namelijk wel eens doordat hij wat dik is zie je het niet goed beweeg hem maar eens goed als de moter stationair loopt dangaat hij wel anders lopen,of inlaatspruitstuk pakking,wat remreiniger op de inlaatsp.pakking spuiten bij lopende moter zuigt hij het naar binnen gaat toerental omhoog.

lere

Hoeksma23 (0) PRO, 18 jaar geleden

Inslaatspruitstuk al gecontroleerd, maar ik zal de slang van de rembekrachtiger nog eens controleren bedankt voor de tip.

Hoeksma23 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hier moet euro in hij is van 97, ben nu met het krukastandwiel bezig, er zit speling op waardoor de timing verandert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.