Volkswagen 0: golf 3 1.6 inj. valt plotseling uit tydens ryden.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 inj

Als ik zit te ryden valt me auto in 1x uit. Olie lampje en accu lampje branden dan wel. Als ik weer wil gaan starten start het niet pas na een paar minuten en als ik weer ry valt het plotseling weer uit.
Ik heb de hall gever al veranderd ( anwb zei probeer dat ). Verder weet ik er geen raad mee.
Als iemand me kan helpen zou ik het zeer op prys stellen. Ik heb niet zoveel verstand van.auto's

abdul70

Geplaatst door abdul70 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

VWGebruiker (0), 12 jaar geleden

Ik had hetzelfde probleem met mijn golf4. Zodra de auto op temp was, viel ie ineens uit (geen waarschuwing, niets) Na ff wachten verder rijden, maar dan valt ie gewoon weer uit. Volgens garage lag het aan de brandstofpomp. Na het vv hiervan gebeurde het weer... Toen werd de BDP-sensor en relais vv. Van de week gebeurde het weer. Een kennis met verstand van autos heeft hem toen meegenomen en ff goed toeren gedraaid tijdens het rijden, sindsdien rijdt ie weer goed.

nico_milestone (0), 12 jaar geleden

probeer de sleutels eens iets te bewegen in het contactslot als de motor loopt, als dit effect heeft (als de motor dus afslaat) is het waarschijnlijk het contactblokje zijn dat achter het contactslot zit. Was het bij mij nl het geval.

op het moment dat de auto niet meer wil aanslaan, hoor je dan de brandstofpomp wel zoemen zoals je dat ook voor een paar seconden hoort als je de auto op contact zet?
zoniet, dan wellicht het brandstofpomprelais defect.

Er zijn nog een aantal relais die voor je probleem kunnen zorgen.

Weet zo de nummers niet maar met de zoekfunctie van deze site vast wel te vinden, zijn al veel topics over geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.