Volkswagen Golf III : Golf 3 Cabrio Ruitenwissers blijven gaan ???

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hey allemaal !!

Ik zit met een heel vervelend probleem...
De auto heeft een paar dagen stilgestaan nu,
Zodra ik het contact opzet hoor ik hem ergens klikken en blijven de ruitenwissers op en neer gaan :s:s:s enige wat ik weet is dat het hier hevig geregend heeft gehad maar dat is het enige..
standen van de ruitenwissers staat op UIT en toch blijven ze gaan, maar ik hoor hem klikken aan het dashboard.. enig idee wat daar zit ? zelfde geklik als wanneer je hem aan de vag com hangt en hem uitleest.

Ga hem dadelijk eens aan de vag com hangen (denk niet dat ik daar een storing op zou kunne lezen maar je weet maar nooit..), maar is nu batterij aan het opladen (de auto heeft even stilgestaan ondertss)

Update :

het is de relais van de pinkers wat je hoort klikken.. maar zodra ik deze eruithaal blijven de ruitenwissers toch nog op en neer gaan...
dus relais 99 van de ruitenwissers eruitgehaald en dan doen ze het niet (wat logisch is.. maar mss dat er ergens kortsluiting daar was..)
maar goed, 99 eruit, en die van de pinkers er terug in, en terug blijven die van de pinkers klikken..

Iemand een idee AUB ?

wat heeft de relais van de pinkers te maken met die van de ruitenwissers :s:s

Edit : nog wat geprobeerd : Zekering 5 en 17.
ik trek 5 uit (ruitenwissers) toch blijft de relais van de pinkers klikken.
ik trek 17 uit en dan stopt hij wel met klikken wat logisch is.
ik steek 5 terug in zonder dat 17 erin steekt, en de ruitenwissers blijven toch gaan maar dan zonder het geklik (wat ook logisch is)

ik vind het niet.. ergens een kortsluiting wss.. ?

PRIdEVisions

Geplaatst door PRIdEVisions (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (300) PRO, 13 jaar geleden

controleer eerst alle stekkers en de zekeringkast op vocht...
als je stekkers loshaald, contact uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.