Volkswagen Golf: Golf 3 spiegel(glas) vervangen

Bouwjaar: 1996

Beste mensen,
Kan ik van mijn (linker) elektrische spiegel het glas en de zwarte rand vervangen d.m.v. een gebruikte spiegel? Kan dit dan ook van een handbediende spiegel (alleen het glas en de zwarte rand) Of moet ik hem kompleet vervangen. Hoe krijg ik de spiegel los, moet ik dan de hele binnenkant van de deur weghalen.
Wie zou mij wat tips en handigheidjes willen doorgeven
Alavst bedankt!
Groeten Ronald

Ronald10414

Geplaatst door Ronald10414 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Fredo (0), 19 jaar geleden

Ja, dat kan
Het glas zit op het motortje vast geklikt met 4 pinnetjes. Gewoon effe de onderste zwarte plastic van het spiegelhuis verwijderen en vervolgens met smalle vingers de 2 onderste pinnetjes los trekken. Als je nu het glas wat naar boven duwt klikken de 2 andere pinnetjes ook wel los. Let er wel op dat er een verschil is tussen verwarmde spiegels en niet verwarmde. Veel succes ermee

schnitzel (0), 19 jaar geleden

die zwarte rand is je spiegel waar een spiegelkap op zit en de spiegel kan je los klike met een klijne schroevendraaier

Ronald10414 (0), 19 jaar geleden

Ik ben wel wat laat met de reactie. Ben aan het zoeken gegaan naar een gebruikte, maar dat valt niet mee. Bij een auto onderdelen zaak of VW dealer kost een los glas ±45 euro. Dit vond ik wel erg veel. Uiteindelijk trof ik het en bij een sloperij een los glas gekocht voor 10 euro. Erop zetten gaat echt eenvoudig. Net zoals jullie vertelden. Oude spiegel losklikken en nieuwe erop.
Bedankt voor de reacties.

schnitzel (0), 19 jaar geleden

beter laat als nooit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.