Volkswagen Golf III : Golf 3 start niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 90pk

Goedemiddag,

Sinds vorige week start mijn Golf 3 niet meer.
Als ik het contact omdraai draait de startmotor niet en hoor ik slechts kort een zoemend geluid bij de motor vandaan komen. De accu is echter nog wel gewoon goed.
Er zit een GT auto alarm op geïnstalleerd, maar ik weet niet of deze ook voorzien is van startonderbreker.
Iemand enig idee of het probleem aan een eventuele startonderbreking ligt of dat het probleem in de startmotor zit? of hoe ik erachter kan komen waar het probleem in zit? een paar tikken op de startmotor geven heeft ook niet geholpen.

Alvast bedankt!

racertje77

Geplaatst door racertje77 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

voyager (0), 10 jaar geleden

Eerst meten of de accu ok is! Dan op de startmotor of er aansturingsstroom komt als je de sleutel omdraait om te starten.Zo ja, wat is de spanning?Evt. proberen contact aan en met een (extra) kabel van startmotor naar de accu of die dan wel start.Ook kijken of het een relais is of de zekeringen zijn in orde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.