Volkswagen Golf III : golf 3 start niet meer

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

beste lezers

Mijn vriendin kwam gister thuis met de golf 3 en had de golf even op de stoep gezet ivm uitruimen van wat spulletjes, maar ze wauw erna de auto weg zetten starte de auto niet meer.
Ik heb zelf even gekeken mij valt wel op , als sleutel in contackt zit en zet de auto op contackt branden de lampjes in het dashbord gewoon, als ik de auto wil starten dan gaat alles uit , de startmotor hoor je wel maar de auto slaat niet aan. pas geleden heb ik al een nieuw contacktslot erin laten maken. maar nu weet ik even niet waar het aan zou liggen, misschien komt iemand van jullie dat probleem eens voorgevallen of zo.
alle reacties zijn welkom
alvast bedankt

MVG franko

franko3231

Geplaatst door franko3231 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

controleer eens of je een vonk heb.

groetjes jan.

Tom@ssini (0) PRO, 13 jaar geleden

Bobine wil nog wel eens stuk gaan, bij dit type golf

Audidriver73 (0) PRO, 13 jaar geleden

Wanneer lampjes op dashbord uitgaan op het moment dat je de startmotor bediend, wil dit zeggen dat de spanning in elkaar klapt.
Misschien accu defect ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.