Volkswagen Golf 2004: Golf 5 2.0 fsi slaat steeds af

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLX, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Hoi, ik heb een golf 5 2.0 fsi daar hebben wij de motor van vervangen maar hij valt steeds uit, alles is ontlucht.
Als hij start kun je eerst veel gas geven maar als je even wacht zakt hij vanzelf naar 3000 rpm en dan slaat hij af .
Wij hebben hem doorgelezen maar kwam niks uit

Luuk golf

Geplaatst door Luuk golf , lid sinds 5 maanden geleden

2 Reacties

Siem Bijman PRO, 5 maanden geleden

Hij loopt eventjes en slaat dan af zeg je en dat komt of doordat hij geen brandstof krijgt of doordat hij geen vonk heeft.( of beide kan ook nog).
Als je bv met remmenreiniger de motor aan de praat kunt houden weet je of het een ontstekingskwestie is of een brandstof kwestie.
Dat moet je eerst weten.

    lucht inlaat regel klep (: accu polen een nachtje eraf .. de volgende dag erop .en alleen op contact zetten ,en niet starten gaan . wacht 10 min , en je hoort dat het cambussysteem zich zelf gaat resetten . als alle stil is . paar minuutjes van het contact doen .en proberen te starten .. meestal is het opgelost . zo niet ? op de sloop 1 opzoeken voor 25 euro . en proberen gaan .. - sebastiaankiewiet@gmail.com, 4 maanden geleden

Luuk golf, 5 maanden geleden

Brandstof krijgt hij gewoon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.