Volkswagen Golf V: Golf 5: Gas Valt Soms Weg Bij Optrekken In Hogere Toeren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Wanneer we snel optrekken, valt de gas gewoon weg en valt de auto op stationnair toerental. Bij het indrukken van de gaspedaal gebeurt er dan niets maar en blijft de motor gewoon op zijn 900 toeren draaien. Herstarten of van vitesse veranderen (maar dit laatste niet altijd) , geeft een reset en zorgt ervoor dat er terug gas kan gegeven worden

AUTOBRANDT

Geplaatst door AUTOBRANDT (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Zou ik beginnen met het uitlezen van foutcodes, eventueel op het moment dat de motor alleen nog stationair loopt.

AUTOBRANDT (0), 12 jaar geleden

2 weken geleden was er een foutmelding, heb die gewist, probleem was gedaan, is nu terug en nu zijn er volgens uitlezing foutmeldingen , dus zeer vervelend (en weet niet meer wat 2 weken geleden de meldingen waren, het waren er 2 waaronder 1 nokkenassensor, maar die kan er in principe niets mee te maken hebben)

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Lees hem nog maar eens uit en vertel ons alle foutmeldingen die er nu in staan.

P.S. met alleen wissen los je het probleem niet op, de fout komt er niets voor niets in.

AUTOBRANDT (0), 12 jaar geleden

beste, zoals gezegd heeft het probleem zich nog wel voorgedaan, zonder evenwel oplichting van het lampje van motormanagement! Uitlezing levert niets op.
ps: I know

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=AUTOBRANDT]probleem was gedaan, is nu terug en nu zijn er volgens uitlezing foutmeldingen[/quote]
Je zegt dat er nu foutmeldingen aanwezig zijn maar in je bericht hiervoor zeg je van niet, wat is het nou?

P.S.Met foutmeldingen bedoel ik niet het lampje op dashbord...

AUTOBRANDT (0), 12 jaar geleden

ff recapituleren: 2 weken geleden: motormanagement lampje aan en foutmeldingen: 2 waarvan ene nokkenassensor, andere weet ik niet meer. Na reset alles weg en kwam niet meer terug. Nu heeft klant er terug last mee gehad, ditmaal geen motormanagement gaan branden en ook geen foutmeldingen te vinden in de computer

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Dan zou ik toch aan die sensor denken in eerste instantie. Wat ook wel eens gebeurd is dat de bedrading stuk gaat ter hoogte van de startmotor in de kabelboom met de geribbelde hoes. Maar wel vreemd dat er nu geen storingen in staan. Misschien een verstopt brandstoffilter maar dan zou hij toch iets gas moeten geven lijkt mij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.