Volkswagen Golf VI: golf 6 2.0 tdi bwj 2010 voorfront nok

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 tdi

goedendag mensen heb jullie hulp nodig!!!

sins kort 6 maanden ben ik eigenaar van een golf 6 2.0 tdi bwj 2010... de dag wanneer ik auto heb gekocht was het gelijk raak.. aanrijding!!! bumper en de voorfront was kapot koelers airbag enz enz was alles oke !!

toen was ik opzoek gegaan naar een voorfront uiteindelijke eentje gevonden en opgehaald.. alleen die verkoper wist het niet zeker of het van een golf 5 tdi of een golf 6 tdi was naja risico genomen als nog gekocht want was een koopje !! oude er af gehaald en leek aardig op elkaar en de radiator paste ook perfect er in..

tijdens het montage toen ..ben ik er achter gekomen dat de radiator te strak tegen de blok zat raakte net wel net niet dus alles was krapjes naar wat informatie hebben ze mij wijs gemaakt dat alle golf 6 2.0 tdi zo waren ...dus alles afgebouwd en zoo mee gaan rijden tot dat ik gisteren van vakantie weer terug kwam.. GING FOUT !!!!

de v snaar heeft onderste waterslang van de radiator stuk gemaakt + airco leiding + v snaar zelf !!!

hoop ellende ANWB bij gehad.. moest geslepen worden..

vandaag nieuwe onderdelen gehaald

waterslang 65.- euro
airco leiding 324.-euro beetje geschrokken !!!
v snaar 21.- euro
koelvloeistof 5L 21 -euro longlife

alles is gemonteerd alleen hij zit nog steeds te strak tegen de blok dus weet zeker dat het weer mis gaat !!!

mijn vraag is zou er wel verschil kunnen inzitten tussen die voorfront van golf 5 en golf 6 ????

tijdelijk als oplossing heb ik extra lange bouten gebruikt om die voorfront iets naar voren te halen alleen nu past de bumper totaal niet meer... :(

jullie meningen/oplossingen zijn allemaal van harte welkom

mvg yunus

yunus

Geplaatst door yunus (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Dan lijkt het mij ook inderdaad dat dat toch niet het juiste voorfront is, of van een andere type Golf 6. Golf 5 heeft een compleet andere neus dus ook de bevestigingsdelen van koplampen e.d. dus als dat wel gewoon paste dan denk ik zelf dat je er 1 hebt van een ander model Golf 6. Er staat een onderdeelnummer ergens op het front (weet niet waar) maar als je die hebt gevonden dan de dealer bellen en vragen op welke auto/modellen dit nummer hoort, zo kan je erachter komen of je de juiste hebt gekocht en welke je wel zou moeten hebben. Blok kantelt paar cm op de uiteindes dus als het al cm werk is dan gaan die delen iets raken natuurlijk tijdens optrekken/gas los e.d.

yunus (0), 9 jaar geleden

Hallo ricky

Naa een lange zoektoch ben ik erachter
Gekomen dat de voorfront van een golf 6 benzine was!! Vandaag nieuwr besteld en gemonteerd!! En past perfect dus totaal geen aanloop van waaiers of dergelijk

Het probleem
Is opgelost !!

yunus (0), 8 jaar geleden

opgelost!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.