293 bezoekers online

Volkswagen Golf VI: Regenwater lekkage koffer

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 tsi

Ik heb enige tijd geleden een Golf gekocht, deze had bijna een jaar gestaan bij de vw dealer, geen sporen in het koffer van lekkage, trekhaak zat reeds onder de auto (7 polig) deze is bij de verkoop veranderd naar 13 polig voor de caravan, thuis staat de auto altijd binnen, maar nu staan we op de camping en heb ik na een fikse regenbui, water in het koffer staan, zou het kunnen dat het water binnen komt daar waar de kabel van de trekhaak naar binnen komt ?
Of is dit een bekend probleem van de Golf 6 ?

jan4919

Geplaatst door jan4919 , lid sinds 14 jaar geleden

3 Reacties

0

voyager, 5 jaar geleden

In het geval dat regenwater via opening van bekabeling van trekhaak naar binnen komt zou de auto redelijk dien in het water moeten staan.Eerder zou het via rubbers van de achterklep of de antenne naar binnen kunnen komen. Als je de mogelijkheid hebt op de camping, laat iemand een slang pakken en sproei over de auto terwijl je zelf van binnen kijkt waar het naar binnen sijpelt.

0

jan4919, 5 jaar geleden

Heb alle bekleding achter er uit gehad, blijkt dat het water over de rubber (onder) heen loopt in het midden waar ook de haak zit voor het kofferdekselslot.

De rubber ziet er prima uit, snap niet hoe het kan, maandag de dealer maar eens bellen voor een afspraak.

0

jan4919, 5 jaar geleden

Probleem door de dealer opgelost, derde remlicht was de boosdoener !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.