Volkswagen Golf IV: golf bj 2000

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Gisterochtend de golf gestart 10 meter vooruit en 5meter achteruit gereden. Motor uitgezet
Vanochtend wilde de auto niet meer aanslaan. Mobiliteitsservice van VW erbij, die de bougies eruit heeft gehaald. twee bougies waren nogal olieachtig (cyl 1 en 2). Na schoonmaken start de auto weer perfect. Wat kan de oorzaak van dit niet willen starten zijn? Ben trouwens eerste eigenaar en auto heeft pas 85.000 km gereden en al zijn beurten op tijd gehad. Wijst dit op een verstopte carterventilatie.
Wie kan mij een oplossing aandragen ?

groet Arnoud.

Touareg

Geplaatst door Touareg (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Tussen het nokkenashuis en cylinderkop zit vloeibare pakking,komt vaker voor dat hij hiertussen olie gaat lekken,wat vervolgens in de bougie gaten loopt.
Nokkenashuis moet dus verwijderd worden om hier nieuwe vloeibare pakking tussen te kunnen doen,maar dat betekent ook dat de distributie los moet,aanrader bij dit type motor is dan om ook gelijk de distributieriem,waterpomp en alle rollen mee te vervangen.Zeker met deze km stand.

Touareg (0), 16 jaar geleden

Bedankt ricky voor je mededeling

distributieriem, waterpomp, en alle rollen zijn vorig jaar vervangen bij kilometerstand 65000. Ik denk niet dat dit nu opnieuw moet gaan plaatsvinden.
groet Arnoud

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Nee,dan hoeft het niet,wel even goed controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.