Volkswagen Golf: Golf Cabrio 1984 amerikaans model

Bouwjaar: 1984

Vraag 1: ik ben op zoek naar een kleppendekselhuis (zo heet het volgens mij) zit achter bij de kleppendeksel, en daar komen 3 slangetjes in. Met dealer gebeld maar ze zeiden dat deze vervallen is, misschien dat iemand weet waar ik ze vandaan kan toveren. Ik heb zelfs een nummer dat is 035103247.

Vraag 2: Mijn motor maakt af en toe van die rare geluiken, dan gaat mijn toerental van 900 naar 1200 en dat doet ie telkesn weer, heeft dat te maken met de kleppen????

Vraag 3: mijn cabrio zuipt meer olie dan benzine hoe kan dat???

cuney

Geplaatst door cuney (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Olieverbruik zijn de klepseals of zuigerveren. Komt veel voor. Als ie walmt bij decellereren zijn het meestal de klepseals. (kop op laten knappen is het beste, klepgeleiders verslijten ook)

Bedoel je met het kleppendekselhuis het kunstof T stukje waar 3 slangen samen komen?? Nou, dikke kans dat de dealer dat hier nooit geleverd heeft omdat deze onderdelen van een usa uitvoering anders zijn. Er hangt bij de USA modellen een spagethie van slangen om het blok heen. Beste bouw je hem om naar europees, moet dan wel ffe een voorbeeld hebben.

En rare geluiden moet je horen voordat je er conclusie uit trekt.

dbcruiser (0), 18 jaar geleden

kijk eens op www.golfcabrio.com staan bij te koop veel dingen , ook voor een USA cabbie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.