Volkswagen Golf V: golf die soms niet aan te krijgen is

Bouwjaar: 1999

hallo ik heb een golf 4 .
het probleem is als ik hem smorgens start en ik rij weg dan wil het soms wel es gebeuren dat hij bij het eerste kruispunt alfslaat, dat is niet goed trouwens want hij moet gewoon aan blijven, maar afijn als ik hem dan weer wil starten dan kan ik starten wat ik wil maar hij slaat niet aan, (heel irritant)

wie weet wat het kan zij, de tempratuursensor van de termostaat is onlangs al vervangen, wie weet wat nog een mogelijkheid kan zijn om dit op te lossen
alvast heel erg bedankt

johnnybuze

Geplaatst door johnnybuze (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

is het een diesel of een benzine versie ??

paul,

johnnybuze (0), 18 jaar geleden

het is een 1.6 sr benzine versie, van 1999 en heeft 180 000 gereden.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Moderne motoren hebben vaak een rotte herstart bij afslaan van koude motor. Simpel weg omdat hij dan verzopen wordt. Volgas starten wil soms helpen.

Maak het gasklephuis eens schoon en leer deze opnieuw in. (moet je diagnoseapperatuur voor hebben) Tevens alles nakijken of er geen valse lucht in het inlaattraject wordt gezogen.

Dit zou het afslaan kunnen verhelpen.

johnnybuze (0), 18 jaar geleden

ik heb hem laatst dus net naar de vw dealer gehad, die heeft dat gedaan, eerst was het nog veel erger, maar nu is het nog niet weer gebeurd, eerst toen ging het toerental heel erg heen en weer smorgens van 1000 naar 400 en steeds op en neer, maar dat is nu over, ik denk dat dat nog een beetje in moet werken, en het is trouwens nog niet weer gebeurd van de week hoor, misschien heeft het geholpen.
heel erg bedankt voor je serieuse reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.