Volkswagen Golf: Uit en inbouwen van rechter koplamp

Bouwjaar: 2002

Hallo Form,
Ik heb een steenslag schade op mijn rechter koplampglas.
Nu wil ik zelf de koplamp unit vervangen maar weet niet wat de simpelste manier is, aangezien dat de twee onderste schroeven onbereikbaar zijn.
Mij is verteld dat de bumper verwijderd moet worden, maar deze bestaat uit twee delen, alleen de kunstof onderrand? of in zijn geheel.
Misschien kunt u mij een manier vertellen. hoe ik dat moet doen.
Groetjes Aad.


aschaeffer

Geplaatst door aschaeffer (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

koen6346 (0), 18 jaar geleden

de grille moet eruit, dan kun je de bumper rechts los schroeven en in het midden en kun je de bumper naar onderen laten hangen. paar boutjes meer los en je hebt heel de bumper araf liggen (is denk ik nog handiger)

sequence (0), 18 jaar geleden

Op deze site : http://home.wanadoo.nl/jvans/HowTo.htm vind je beschrijvingen van demonteren bumper en grille. Vervolgens de koplamp, die zit met 4 schroeven vast. Ik heb het met deze handleiding gedaan en was echt goed te doen !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.