Volkswagen Golf III: golf houdt in op LPG

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: ADZ

Deze golf rijdt op benzine goed maar op LPG waardeloos. Auto heeft een NEACAM LPG installatie. Het is alsof je telkens en gaspedaal loslaat en weer intrapt. LPG-verdeler is een half jaar geleden vervangen voor een andere storing en al die tijd geen problemen gehad. Het gasklephuis en LPG-relaiskast is ook uitgewisseld. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn. Weet iemand waar je een schema kan vinden.
Alvast bedankt voor het meedenken.

hans46

Geplaatst door hans46 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jangolf1 (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo
probeer eens gas bogies heb zelf het probleem gehad met een deawoo
gr jan

VG392 (0), 13 jaar geleden

Hallo Hans,

Als je Golf met Necam installatie doet alsof je het gas intrapt en dan weer los laat, krijgt de gascomputer het signaal van het gasklephuis niet binnen.
Waarschijnlijk zit er dan ergens een breuk is de bedrading.
Dit is meestal een groene draad die vanaf je gasklephuis naar onder het dashboard loopt waar de gascomputer zich bevindt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.