Volkswagen Golf: Golf II 1.6 Manhattan Koppakking

Bouwjaar: 1988

Beste mensen, waarschijnlijk is de koppakking naar de )(*&)(^). Wat denken jullie, gebruikte moter van de sloop of gewoon de koppakking vervangen. op hoeveel schatten jullie de kosten voor het vervangen van de koppakking?

Manuel

Manu6857

Geplaatst door Manu6857 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 18 jaar geleden

Er is vrijwel geen makkelijker motor dan een Golf 1.6 benzine. Geoefende sleutelaar kan dit in een dikke ochtend. Dus voor rond de EUR 300 - 400 moet je klaar kunnen zijn inkl rekbouten en pakkingset.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

¤ 300 / ¤ 400 ,- Euri ??

koppakkingset en rekbouten kost nog geen eens de helft..als je het zelf monteerd!

andere motor halen is wel het laatst wat je nog kan doen!

is een eitje zoals paul al zegt,en veel mis kan er niet gaan..

Stefan

paulmichiel (0) PRO, 18 jaar geleden

Niet helemaal duidelijk omschreven, ik bedoel ook als je het laat doen.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

Manu

als je het dus laat repareren in de garage zal het je zoiets gaan kosten wat paul al zei,ligt dan ook aan de staat van de cilinderkop..is altijd moeilijk te bepalen van buitenaf..

en als je het zelf doet/kan ben je natuurlijk nog geen eens de helft kwijt!een complete motor vind je al voor nog geen ¤ 150,-

dus het is maar wat je wil

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.