Volkswagen Golf III: Golf III bottert bij optrekken

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: AEX

Ik heb de voorste en achterste motorsteunen vernieuwd.De beugel van de voorpijp was losgescheurd.Is nu verwijderd.Draagarmrubbers ok.Als men hard doortrekt in 2° of 3° dan begint er iets te botteren onderaan.Op het stuur voel ik niets.60000 km staat op de teller.

claxon

Geplaatst door claxon (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Met gasgeven het gevoel alsof de neus van de wagen schudt en als je dan gas loslaat of heel weinig gas geeft dan is het weg?
Zoja dan binnendste homokineten van de aandrijfassen versleten.

claxon (0), 12 jaar geleden

0pnieuw invetten zal niet helpen dan.Ik zal het voorleggen.Thanks.Bij een Justy,die ging op en neer bij remmen op de motor , de boosdoener de binnenste kineet.Je zoekt dan de fout en ze laten het dan maken in de garage.Je wordt het dan een beetje moe dat storingzoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.