Volkswagen Golf III : golf III schokt bij stil staan

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 cl

hallo

sinds 3 weken geleden heb ik het volgende probleem:
als ik mijn auto start met koude motor dan loopt ie niet helemaal mooi. het geluid klinkt een beetje gaar als het ware en de auto begint na een halve minuut ook te schokken. als ik dan een stuk gereden heb en sta bijvoorbeeld voor het stoplicht dan begint hij ook weer te schokken.
Als ik een dot gas geef met koppeling ingedrukt dan ploft de uitlaat ook een beetje als ik het gas weer los laat.
Iemand een idee wat het kan zijn want in het begin deed hij het af en toe maar tegenwoordig steeds vaker. Heb hem al 2 keer bij garage gehad maar mn monteur merkte op dat moment niks.....
beetje raar allemaal iemand een idee wat het kan zijn?

BVD machiel

Machielovic

Geplaatst door Machielovic (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Auto koud laten testen, dus avond te voren naar de garage brengen.
Mogelijk koelwater temperatuursensor die verkeerd aan geeft.

Machielovic (0), 14 jaar geleden

bedankt voor je reaftie old ford. ik heb dit idd ook gedaan de laatste 2 keer maar mn monteur zei dat hij niks merkte en hem goed vond lopen.
het is wel een klein 1mans garage dus misschien zegt dit ook iets over bepaalde kennis van zaken

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Machiel

Het beste is om hem even te parkeren bij een andere garage,als je hem zelf al voelt schokken dan moet die 'monteur' dat ook zeker merken..?

Machielovic (0), 14 jaar geleden

ja dat is het stomme eraan de ene keer doet hij het wel en de andere keer niet maar dacht dat het misschien iets kleins kon zijn dat ik misschien zelf op kan lossen maar zal eens naar de volkswagen garage gaan en eens kijken wat zij ervan zeggen. bedankt voor je reactie iig

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.